• Returret 30 dage
  • Fri fragt over 599 kr.
  • Fragt fra 39 kr.
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • VISA
  • MobilePay

Julekugler

Oprettet d.

Færdige kugler

Færdige kugler

Kugle i dekoration, malet med

kalkmaling/kobber (med kobberdrys

fra blomsterhandleren)

 

Der er adskillige måder at male julekugler på. Ofte opstår der nye ideer undervejs, så det er bare med at prøve forskellige teknikker af. I dette tilfælde, er der anvendt farverne Jordbrun samt Søbrise. Det gyldne look er DecorGold i farven kobber. Lag på lag af maling af skiftevis den ene farve og så den anden. Mellem lagene er der kobber. Når man efterfølgende sliber i malingen med en skuresvamp, fremkommer det patinerede look. Malingen behøver kun at være "naptør", når du sliber.

 

Plast julekugler

To lag af kalkmaling i farverne Jordbrun, Sort Sol

samt evt. Bark

To lag af kalkmaling i farverne Jordbrun, Sort

Sol samt evt. Bark

DecorGold i farven bronze

DecorGold i farven bronze

Søbrise samt lidt af farven Kyst duppes på ved

brug af vandforstøver samtidig

 

Vejledning til julekugler af plast:

 

Kuglerne males med svamp to gange i de anvendte farver, Jordbrun, Sort Sol samt evt. lidt af farven Bark. Læg gerne lidt kraftige lag tilfældigt på. Dup DecorGold på i farven bronze - lad det tørre og forsegl med klar voks. Farverne Søbrise samt lidt af farven Kyst duppes på, samtidig med at der anvendes vandforstøver, så farverne løber lidt ud. Der forsegles med klar samt brun voks. Processen kan foretages igen, hvis du vurderer, at kuglerne ikke er færdige.

 

God fornøjelse!

 

Søbrise samt lidt af farven Kyst duppes på ved

brug af vandforstøver samtidig

Færdige kugler

Færdige kugler

Færdige kugler

Færdige kugler

 

Kuglerne nedenfor af plast har fået to lag med farven Havsalt. Efterfølgende er der duppet med DecorGold i guld. For at fordele guldet lidt tilfældigt, er der anvendt vandforstøver. Til slut er der forseglet med klar voks.

 

 

 

 

Vil du gerne have et look à la rust, skal du anvende farverne Høst, Solnedgang, Rømø Rød og Jordbrun. Hæld kalkmalingen op i engangstallerkner og miks direkte på kuglerne, for at få et mere autentisk look. Anvend en svamp til at påføre malingen med. Forsegl med klar voks. Det er også muligt at give kuglerne lidt patina med farven Klæg. Gnid farven på kuglen og forsegl med klar voks til slut.

 

   

 

 

Grå kugler med prikker og sølv. Den sjove overflade får du ved at forsegle med klar voks først og efterfølgende sprayer du vand på kuglen og gnider den lyse farve på. Voks, vand og farve arbejder ikke helt sammen, derfor opstår der magi. Den grå farve fås ved at mikse forskellige farver eller ved at bruge farven Sælskind. Forsegles med klar voks til sidst.

 

   

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar