Handelsbetingelser

Som kunde hos Kalkmaling.dk accepterer du nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Vi opfordrer dig derfor til at læse betingelserne grundig i gennem.

  1. Priser

Priserne på Kalkmaling.dk er dagspriser, angivet i danske kroner og er inklusiv 25% moms

Vi tager forbehold for prisstigninger, udsolgte vare og trykfejl.

 

  1. Betaling

På Kalkmaling.dk kan du betale med diverse betalingskort og Bankoverførsel

Ved betaling med kort er der blot tale om en reservation af beløbet som først bliver først trukket når varen ar afsendt.

Ved Bankoverførsel bliver varerne først bestilt, når beløbet er gået ind på vores konto.

 

  1. Fragt

Fragtprisen er 49kr uanset mængden.

Ligeledes er den angivne fragt til brofaste øer. Vi levere også gerne til de små øer men her vil der være en tillægspris, kontakt os derfor på forhånd.

Hvis du bor i udlandet, og ønsker at handle, så blot kontakt os.

 

  1. Levering

Kalkmaling.dk benytter sig af eksterne fragtselskaber, og levering sker til DAO pakkeshop

 

  1. Modtagelse

Når du modtager dine varer bedes du kontroller om varen er i orden og det leveret passer med ordrebekræftelsen. Skulle der være fejl og mangler skal du inden for 14 dage reklamere til kalkmaling.dk over dette.

 

  1. Reklamation

Alle varer på Kalkmaling.dk er omfattet af købeloven regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden for de første 24 måneder efter købet. Du vil enten få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamation er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug samt misligholdelse af produktet.

Reklamation skal ske inden for rimelig tid fra du har opdaget manglen.

Reklamation sker ved at bruge vores formular ”opret en reklamation” på Kalkmaling.dk

Defekt vare sendes retur til:

Kalkmaling.dk

Brundtlandparken 2

6520 Toftlund

Er reklamation berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, få en kvittering så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignede.

 

  1. Fortrydelsesret/returnering

Skulle du fortryde dit køb har du 14 dages fortrydelsesret fra leveringsdato. Varen/varerne sendes retur, sammen med kopi af fakturaen til:

Kalkmaling.dk

Brundtlandparken 2

6520 Toftlund

Bemærk du som kunde selv skal betale returfragten.

Fortrydelsesretten kan kun ske såfremt varen samt emballage returneres i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Det vil sige varen må ikke være skrammet, defekt eller lign.

Varen må gerne have været prøvet, så længe den kan returneres i væsentlig samme stand og mængde.

Du hæfter kun for eventuelle forringelser af varens værdi, som skylder anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Det vil sige du må prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis stadigvæk.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Post Danmark eller andet fragtfirma. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Bemærk: Bestillingsvarer/produktionsvarer er ikke omfattet af fortrydelsesretten

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du på vores side, ved at 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Persondatapolitik

Generelt om persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvordan Kalkmaling.dk indsamler og behandler oplysninger om dig som kunde.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores webshop Kalkmaling.dk.

Kalkmaling.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger, og alt henvendelse til Kalkmaling.dk kan ske via vores kontaktoplysninger, som du kan finde nederst på denne her side.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og til hvilke formål bruges de

Når du besøger webshoppen, indsamler vi helt automatisk oplysninger om dig og din brug af vores webshop, f.eks indsamler vi oplysninger omkring hvilken type browser du benytter, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, samt din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen for dig som kunde/bruger, og webshoppens tekniske funktioner, samt foretage målrettede markedsføringstiltag, herunder f.eks. Retargeting igennem Google og Facebook som medier. Denne databehandling af oplysninger er konstant nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores webshop og systemer, samt vise dig relevante tilbud og nyheder.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (Behandling af ikke-følsomme oplysninger art 6, stk. 1, litra f. – Almindelige personoplysninger).

Når du handler hos os, køber et produkt via vores webshop, eller kommunikerer med os via vores webshop, indsamler vi de oplysninger, som du som kunde selv afgiver, f.eks. dit navn, adresse, tlf. nr., e-mailadresse, betalingsmetode, oplysninger om hvilke vare(r) du køber og evt. har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt hos os, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig som kunde, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere over dine produkter og generelt købet. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde gældende lovkrav, herunder til vores bogføring og regnskab i vores virksomhed. Ved købet indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev via vores webshop, som du selv aktivt vælger, indsamler vi oplysninger om dit personnavn, samt din e-mailadresse.

Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig, som kan indeholde tilbud, nyheder og anden relevant information.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (interessevejledning).

 

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit personnavn, din adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker i forhold til fragtområdet, videregives til DAO fragtfirma, eller egne transportører, der står for leveringen af de købte varer til dig som kunde. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på Kalkmaling.dk’s vegne.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til bl.a. ”teknisk drift” samt ”forbedringer” af vores systemer, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføringstiltag, herunder ”Retargeting markedsføring” via Google og Facebook.

Samt til din bedømmelse af vores webshop generelt, og vores produkter. Bl.a. videregives oplysninger om dit personnavn og din e-mailadresse til Trustpilot, således at der på vores vegne kan sendes en bedømmelses e-mail ud, typisk efter 7 hverdage, til at vurdere os på Trustpilot’s hjemmeside. Vælger du som kunde/bruger at foretage en anmeldelse, bliver Trustpilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler kun data, som vi er dataansvarlige for.

Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er begge etableret i USA.
De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens artikel 45.

Google LLC’s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Facebook Inc.’s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

 

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe en god og fornuftig åbenhed omkring en professionel behandling af dine oplysninger, skal vi som den dataansvarlige, oplyse dig om dine rettigheder.
Du har ret til og få indsigt i de oplysninger vi gemmer om dig, berigtigelse, sletning af de oplysninger om dig, hvis det ønskes, begrænse behandlingen, dataportabilitet, indsigelse, samt til at klage.

Hvis behandlingen af personoplysningerne er baseret på et samtykke, kan dette samtykke altid trækkes tilbage.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, eller ønsker du at høre mere om dine rettigheder med henblik på at finde ud af, om du skal gøre brug af dem, kan du til enhver tid kontakte os, ved at skrive en mail til os på: info@jmkiil.dk eller på telefon: +45 71 99 06 80

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice afdeling.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Du kan også finde vores kontaktoplysninger under nederste punkt på denne side.

 

Sletning af persondata

Personoplysningerne opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil oplysningerne behandles.

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig.

Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Har du spørgsmål i den forbindelse, kan vi til enhver tid kontaktes. Du finder kontaktoplysningerne nederst på denne side.

 

Cookies

På Kalkmaling.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 8 slettes cookies under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> under punktet browserdata trykkes på slet. Herefter kammer en fane hvor man kan sætte flueben i slet cookies og trykke på slet.

Kalkmaling.dk anvender ikke adfærdssporende cookies.

 

Sikkerhed

Vi har gennemført tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse personoplysninger igennem vores systemer.

 

Ændringer i Persondatapolitikken

Du har altid som kunde/bruger mulighed for at se den gældende version af vores persondatapolitik via vores webshop på denne gældende side.

 

Kontaktoplysninger / Dataansvarlig

Kalkmaling.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via webshoppen.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet på denne side, kan du kontakte os på følgende oplysninger:

Jmkiil.dk
Brundtlandparken 2
6520 Toftlund

Telefon: +45 71 99 06 80
E-mail: info@jmkiil.dk